eto...hi^^
3 participan?i
Anime-Ring :: Administratie :: Welcome
Pagina 1 din 1
eto...hi^^
Salut ^^ haideti va zapacita de Maron a venit si pe aici ^^ nee...trebuie sa prind si eu gustul n__n
Lina-chan ma stie...totusi..o sa va spun despre mine...
in realitate ma numesc andreea >.< insa imi puteti zice Maron..
imi place sa citesc manga ( chiar foarte mult...sunt dependenta)...favoritele mele fiind: fruits basket, kamikaze kaitou jeanne, naruto, faster than a kiss, bloody kiss, almost boyfriend....etc....
anime-uri favoretie: naruto, kamikaze kaitou jeanne, fruits basket.......
asa...cam atat despre mine...astept intrebari ^^ chiar as vrea cateva ca imi place sa raspund >.<
Lina-chan ma stie...totusi..o sa va spun despre mine...
in realitate ma numesc andreea >.< insa imi puteti zice Maron..
imi place sa citesc manga ( chiar foarte mult...sunt dependenta)...favoritele mele fiind: fruits basket, kamikaze kaitou jeanne, naruto, faster than a kiss, bloody kiss, almost boyfriend....etc....
anime-uri favoretie: naruto, kamikaze kaitou jeanne, fruits basket.......
asa...cam atat despre mine...astept intrebari ^^ chiar as vrea cateva ca imi place sa raspund >.<
Kusakabe Maron- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 28
Localizare : My innocent world^_^
Personaj 2 :
Data de inscriere : 12/08/2008
Re: eto...hi^^
well well Lina-chan..thx pentru primire
cum mi-ar placea sa mor ?? hmm...sa stii ca mi-am schimbat dorinta...sa mor muscata de un vampir ^^ chiar as vrea...wow....sau daca nu...daca se poate.....omorata de tipa asta:
cum mi-ar placea sa mor ?? hmm...sa stii ca mi-am schimbat dorinta...sa mor muscata de un vampir ^^ chiar as vrea...wow....sau daca nu...daca se poate.....omorata de tipa asta:
Personaj 2 :
am yo o spanzuratoare daca ai nevoie...o incerc pe haruhi si daca mere ti-o dau si tie
no thx.....ador mai mult tipa aia...e destul de draguta mai ales sangele ala are un gust bun ( ador sangele...nu va speriati oameni buni...lina sigur ma intelege....gustul sangelui e absolut delicios
Personaj 2 :
mey, cum sa nu te inteleg? yo, care-mi doresc un cadavru (nu conteaza al cui...desi de preferabil a lu' haruhi...stie ea dc) sau un cosciug...
wow..ce vise marete ai...crede-ma ca si eu as vrea o drujba sa tai niste capete ^^ oh da sa o am mereu langa mine..si cand ma enerveaza cineva *zzzvv* ii tai capu ^^
Personaj 2 :
ce frumos...diriga ar fi prima pe lista...apoi profa de bio....apoi aia de sport, de mate, de info mai ales...pe urma kaname...haruhi....tu...
yoy Lina-chan...ma simt flatata ca m-ai pus pe lista nici o grija....si tu vei fi pe lista mea alaturi de kaname, sasuke, narumi ^^ si desigur in frunte cu diriga si profa de istorie >__< n__n
Personaj 2 :
Bine ai venit pe forum Maron ! Intrebari nu mai am , asa ca Welcome si distractie placuta !
Samara Morgan- Admin
- Numarul mesajelor : 352
Varsta : 30
Localizare : In the Hell (but I'm comming to take you with me)
Data de inscriere : 11/08/2008
Anime-Ring :: Administratie :: Welcome
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum