Aisatsu !
3 participan?i
Anime-Ring :: Administratie :: Welcome
Pagina 1 din 1
Aisatsu !
Salut tuturor !Ma scuzati ca ma presint deabia acum , insa am avut atata treaba ieri , incat deabia astazi mi-am facut putin timp sa-mi fac si eu o scurta descriere si sa-mi administrez partea de forum ...
Sunt Anda sau Andaluza si va rog sa nu-mi spuneti Samara/Sadako decat la RPG-uri ...
Mare fana anime , maniaca ecchi , yuri si yaoi , mai citesc si cate-o manga din cand in cand ... Imi plac filmele romantice , dar sunt inebunite dupa filmele gen puzzle !Ador sa citesc romane de dragoste sau psihologice si sa merg la sala de fitness.
Am facut si balet , si volei , si dans , si pictura ... si acum vreau sa ma apuc de modeling ...
Imi place sa calatoresc mult , sa ma distrez si sa vad locuri noi.
Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere ... Aaa si ... as vrea sa mor excat ca si Sadako Yamamura.
Sunt Anda sau Andaluza si va rog sa nu-mi spuneti Samara/Sadako decat la RPG-uri ...
Mare fana anime , maniaca ecchi , yuri si yaoi , mai citesc si cate-o manga din cand in cand ... Imi plac filmele romantice , dar sunt inebunite dupa filmele gen puzzle !Ador sa citesc romane de dragoste sau psihologice si sa merg la sala de fitness.
Am facut si balet , si volei , si dans , si pictura ... si acum vreau sa ma apuc de modeling ...
Imi place sa calatoresc mult , sa ma distrez si sa vad locuri noi.
Daca mai aveti intrebari va raspund cu placere ... Aaa si ... as vrea sa mor excat ca si Sadako Yamamura.
Samara Morgan- Admin
- Numarul mesajelor : 352
Varsta : 30
Localizare : In the Hell (but I'm comming to take you with me)
Data de inscriere : 11/08/2008
Re: Aisatsu !
Sal...intrebari n-am ca te stiu....poate doar una
Cum adica ca Sadako Yamamura? ceva detalii...
Cum adica ca Sadako Yamamura? ceva detalii...
Sadako Yamamura este aceeasi cu Samara Morgan , doar ca e varianta personajului creeata de catre americani ... Uita-te la descrierea personajului si o sa evzi acolo cum a murit ... Ca mie mi-e cam tarsa sa zic aici ...
Samara Morgan- Admin
hei salut^^ ( ca de obicei intarzii cu salutariel)
intrebari........poate...........care e manga-ul tau preferat ?
cam atat.....happy posting si te asteptam la balamuc ^^
intrebari........poate...........care e manga-ul tau preferat ?
cam atat.....happy posting si te asteptam la balamuc ^^
Kusakabe Maron- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 28
Localizare : My innocent world^_^
Personaj 2 :
Data de inscriere : 12/08/2008
Manga-ul meu preferat ... uita-te la categoria manga , la sectiunea Horror ... il Gasesti acolo ... Aaa ... sper ca ai peste 14 ani ...
Lina , lasa ca itit arat eu tie moarte !
Lina , lasa ca itit arat eu tie moarte !
Samara Morgan- Admin
crede-ma ...mie nu imi pasa de varsta ...sunt obisnuita cu dastea...citesc manga de cand ma stiu..
Personaj 2 :
inseamna ca te pricepi la engleza...si yo ma pricep de minune (am un 4 de toata frumusetea)
Pai , Maron , eu nu ma refeream numai la faptul ca acea manga e horror (ca asta mi se pare OK chiar si pentru copii de 10 ani) , insa ... tema e putin cam de adulti , ca sa nu mai spun de imagini ...
Samara Morgan- Admin
ahem...inteleg...apropo...nu stiu cum sa iti explic...iti zic doar ca eu citesc Desire Climax....iti vei da seama ca sunt obisnuita si cu dastea..... numele manga-ului spune tot...cat de sange...rezist foarte usor la asa ceva pentru ca imi place mult sangele
Personaj 2 :
Eee ... atunci sper sa iti placa manga pusa de mine !
O sa pun si continuarea azi sau maine !
Apropo , ma apuc si eu sa citesc Desire Climax , ca imi place mutl coperta !
O sa pun si continuarea azi sau maine !
Apropo , ma apuc si eu sa citesc Desire Climax , ca imi place mutl coperta !
Samara Morgan- Admin
asa mey si lumea zice ca eu is
daca va place horror-ul va recomand "creatura" (cu niste copii-monstri care sugruma pe oricine vad)
alien-extraterestrii care ies din burtile oamenilor intr-un mod superb (lu unu i-a scos creieru cand i-a spart capu)
sau "monstrii" de robert sheckley- am citit numa 10 pag k ieri am luat-o de la biblioteca dar e cu unii care-si omoara sotiile intr-o veseliw (si dementele alea vor sa fie omorate)
daca va place horror-ul va recomand "creatura" (cu niste copii-monstri care sugruma pe oricine vad)
alien-extraterestrii care ies din burtile oamenilor intr-un mod superb (lu unu i-a scos creieru cand i-a spart capu)
sau "monstrii" de robert sheckley- am citit numa 10 pag k ieri am luat-o de la biblioteca dar e cu unii care-si omoara sotiile intr-o veseliw (si dementele alea vor sa fie omorate)
Anime-Ring :: Administratie :: Welcome
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum