Buna!
4 participan?i
Anime-Ring :: Administratie :: Welcome
Pagina 1 din 1
Buna!
Ma numesc Isa,sunt din Constanta,studiez la o scoala de arte,unde practic muzica dar pot spune ca mai sunt innebunita si dupa natura,flori.As vrea sa fac botanism sau orice alta meserie legata de flori(sper sa nu-mi schimb parerea)
Sunt fooarte sensibila(ma imbolnavesc din aproape orice,dar m-am mai linistit),firava si pun totul la suflet...grr...
Anotimpul meu preferat e primavara,cand infloresc florile....si mai imi place toamna ptr. ca ploua(dar nu la fel de mult ca primavara).Am parul saten si ochii caprui....si mi-ar fi placut sa fiu nascuta pe 1 Martie(de martisor)...dar sa revenim la realitate,sunt nascuta pe 26 iunie(racusor)
Culorile preferate sunt roz si verde,imi place combinatia(ce?)
Pai si ce sa va mai zic....O ador pe Flora din Winx Club si iata ca am aceleasi preferinte....Dar am ales-o pe Mitsuki ptr. ca forumul e cu Anime.
Imi place Miley Cyrus,imi place vocea ei,imi plac melodiile ei si ma uit la serialul "Hannah Montana" si stiu multe despre Miley ptr. ca am cumparat toate revistele legate de ea
Cam atat...Daca aveti intrebari...
Sunt fooarte sensibila(ma imbolnavesc din aproape orice,dar m-am mai linistit),firava si pun totul la suflet...grr...
Anotimpul meu preferat e primavara,cand infloresc florile....si mai imi place toamna ptr. ca ploua(dar nu la fel de mult ca primavara).Am parul saten si ochii caprui....si mi-ar fi placut sa fiu nascuta pe 1 Martie(de martisor)...dar sa revenim la realitate,sunt nascuta pe 26 iunie(racusor)
Culorile preferate sunt roz si verde,imi place combinatia(ce?)
Pai si ce sa va mai zic....O ador pe Flora din Winx Club si iata ca am aceleasi preferinte....Dar am ales-o pe Mitsuki ptr. ca forumul e cu Anime.
Imi place Miley Cyrus,imi place vocea ei,imi plac melodiile ei si ma uit la serialul "Hannah Montana" si stiu multe despre Miley ptr. ca am cumparat toate revistele legate de ea
Cam atat...Daca aveti intrebari...
Mitsuki Kouyama- Numarul mesajelor : 9
Data de inscriere : 13/08/2008
Re: Buna!
Cam devreme de intrebarea asta...hm....de batranete,nu vreau sa mi se intample nimic tragic...
de batranete ? dar..............dar o sa te simti ciudat ca sa o astepti pur si simplu .........
anywayz....bun venit ^^ intrebari...hm...citesti manga ?
anywayz....bun venit ^^ intrebari...hm...citesti manga ?
Kusakabe Maron- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 28
Localizare : My innocent world^_^
Personaj 2 :
Data de inscriere : 12/08/2008
a...inca o intrebare, caci fac o investigatie pe forum: esti vie?
am senzatia ca umbla un decedat pe=aci si tre sa aflu cine e
am senzatia ca umbla un decedat pe=aci si tre sa aflu cine e
Doamne !Eu o sa ma sinucid !Nu suport pur si simplu gandul de a imbratranii Nu suport sa stiu ca am fost frumoasa si nu mai sun ...
Eee ... oricum , ma bucur ca ai venit pe forum , Isa !Dsitractie placuta !
Eee ... oricum , ma bucur ca ai venit pe forum , Isa !Dsitractie placuta !
Samara Morgan- Admin
- Numarul mesajelor : 352
Varsta : 30
Localizare : In the Hell (but I'm comming to take you with me)
Data de inscriere : 11/08/2008
emo girl glumesc....pai,da sunt vie...dar uneori am o fata...mai ales in timpul scolii...manga nu prea citesc
Anime-Ring :: Administratie :: Welcome
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum