Numaram pana la 1000
4 participan?i
Anime-Ring :: Diverse :: Jocuri
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Numaram pana la 1000
24 - Back din oras , de la concert ... Fetelor , am cunoscut un baiat tare !
Samara Morgan- Admin
- Numarul mesajelor : 352
Varsta : 30
Localizare : In the Hell (but I'm comming to take you with me)
Data de inscriere : 11/08/2008
25...hopa.....dragostea pluteste prin aer..?
Kusakabe Maron- Numarul mesajelor : 417
Varsta : 28
Localizare : My innocent world^_^
Personaj 2 :
Data de inscriere : 12/08/2008
26 - Pai stati sa va zic pe scurt cum s-a intamplat ... Am fost sa ne dam (eu si doua prietene) intr-un tobogan gonflabil din acela de 2 etaje si acolo deobicei pana la ora 20:30 se dau aia mici ... Dar mosul de acolo cand ne vede zice : "Aaa ... va las sa va dati , dar numai sa aveti grija la asia mici ... ".Ma rog , acolo , pe tobogan mai era un baiat care ii supreaveghea pe copii ... Noi am mers si .. tura e de 5 minute , dar abia apoi (la sfarsit ne-am dat seama) ca ne-a lasat 8 minute ... Aaa ... am uitat un amanunt : eram imbracata destul de lejer , adica avea blugi si un tricou mai larg , insa aveam chiloti negrii cu dantela ... (si blugi cu talie destul de joasa).Ma rog , la sfarsitul turei , mosul ne-a zis : "Pai mai fetelor !Din trei , chiar nici una ?!Trebuia sa-i lase macar una numarul de telefon ... Pai se poate mha ?E baiatul sefului !".Noi eram asa : o blonda inalta (eu) , o bruneta de inaltime medie (o prietena de-a mea cu un an mai mare) si o satena scunda (o alta prietena de varsta mea).Si din noi nici una nu s egandise la "sarmanul" baiat ... Am zis ca ne intoarcem mai atrziu si ... chiar ne-am intors !Insa eu tot am uitat sa-i las numarul de telefon baiatului ... Pana la urma una din prietenele mele i-a lasat numerele de telefon asa : blonda bruneta , satena ... Si a zis ca avem trecere libera de acum ...
Samara Morgan- Admin
28 - Logic ! Merg si in seara asta in oras ...
Samara Morgan- Admin
30 - Aaa , nu lasa , ca azi ma duc si ma arunc de pe toboganul ala (sper sa ma prinda baiatul ala)
P.S. Toboganul are 2 etaje ...
P.S. Toboganul are 2 etaje ...
Samara Morgan- Admin
32 - Lina , ghinion !Uite ca m-a prins , da daca ai stii cum ... Cu o mana in bluza mea si cu una pe fund ... Saracu' baiat ... ma duc maine sa vad ce face , ca am auzit ca sta in salonu 102 , sectia pediatrie ...
Samara Morgan- Admin
33. - Wow , interesting story ! Poate te omoara ala ! [As vrea eu , sa scap de tine ca ma omori pe forumuri ] Apropo Lina , din cate am auzit Kaname e moarta !
Yuki Kiror- Numarul mesajelor : 37
Data de inscriere : 15/08/2008
34 - Si daca mor eu , cine e Scarlet atunci ? NU mai gasesti o alta Scarlet ...
Samara Morgan- Admin
35. lasa mey k ne bantui...a ...Kaname e moarta? cine a omorat-o fara s-ami trimita poze?
36 - Eu !
Samara Morgan- Admin
-Ai dreptate Sc ... aaa Samara , cand esti Scarlet e bine dar cand esti ... aaa , precum Shizu nu e bine !
Yuki Kiror- Numarul mesajelor : 37
Data de inscriere : 15/08/2008
38. hn....interesant..se pare ca te-ai distrat Samara....anywayz...eu nu am mai fost de mult in parcul de distractii .......ador casa groazei !!!!!!! imi place.... ( chiar daca mai mult tin ochii inchisi >.<) cine vine cu mine ? (lol)
BID EDIT : kaname a murit ??? cum de s-a intamplat asta >.< ?? cien a facuto ca il omor...doar eu si lina avem voie sa o distrugem pe kaname-chan ^_^
BID EDIT : kaname a murit ??? cum de s-a intamplat asta >.< ?? cien a facuto ca il omor...doar eu si lina avem voie sa o distrugem pe kaname-chan ^_^
Personaj 2 :
39. stai mey k a scapat sasuke...
a...si vin eu in casa groazei...am fost la satu de vacanta din mamaia dar in afara de unu cu o coasa restu erau papusi de plastic...nici macar un zombie...ma rog, era un schelet pe=acolo dar era prea nou k sa para real
a...si vin eu in casa groazei...am fost la satu de vacanta din mamaia dar in afara de unu cu o coasa restu erau papusi de plastic...nici macar un zombie...ma rog, era un schelet pe=acolo dar era prea nou k sa para real
40. sasuke a scapat ? .........nu-i corect
si mie imi place casa grozei..odata am fost insa chestia cu peretii ce se misca si nisipul ala ciudat...plus fantomele agatate pe sus.....nu erau chiar cine site ce insa m-au speriat...din cauza luminii slabe si cu efecte ciudate....
si mie imi place casa grozei..odata am fost insa chestia cu peretii ce se misca si nisipul ala ciudat...plus fantomele agatate pe sus.....nu erau chiar cine site ce insa m-au speriat...din cauza luminii slabe si cu efecte ciudate....
Personaj 2 :
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Anime-Ring :: Diverse :: Jocuri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum